Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Christmas in July!

Καλημέρα σας! Πώς είστε; Εύχομαι να δροσίζεστε σε κάποια παραλία ή σε κανένα δροσερό βουνό της Ελλάδας μας. Εγώ έλειψα από τη μπλογκογειτονιά για λίγο γιατί είχαμε αρκετές δουλίτσες με το σπίτι και με ην προετοιμασία για τις διακοπές μας. Είμαστε, λοιπόν, από την περασμένη βδομάδα σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι κοντά στο Αίγιο και χαιρόμαστε την ησυχία και την πεντακάθαρη θάλασσα με παρέα πολύ καλούς μας φίλους. Σε λίγες μέρες θα επιστρέψουμε.

Κατάφερα να τελειώσω μια σύνθεση με κάποιες πολύ αγαπημένες φωτογραφίες περασμένων Χριστούγεννων. Θα μου πείτε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις μέσα στον Ιούλιο; Λοιπόν, εγώ πάντα μπορούσα να ονειρεύομαι τα Χριστούγεννα ακόμα και τον Ιούλιο. Ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια μάλιστα όλο το χρόνο. Με αυτή τη σύνθεση θα συμμετάσχω στην πρόκληση του Bird is the word με τη λέξη Hope.


Χρησιμοποίησα τα υπέροχα χαρτιά της Webster's Pages και έφτιαξα ένα απλό λουλουδάκι από δαντέλα βάζοντας στο κέντρο του ένα κόκκινο τριανταφυλλάκι. Επίσης, επειδή δεν προνόησα να πάρω αρκετές γραμματοσειρές μαζί μου και δεν είχα κάποια κατάλληλη έγραψα το "I Hope" στον τίτλο με κόκκινο κορδόνι.





Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην πλατεία Συντάγματος πριν από μερικά χρόνια με υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Είχαμε την Κατερινούλα 2 1/2 χρονών και την Ελενίτσα μωράκι τότε και έτσι στη βόλτα είχαμε μόνο την Κατερίνα. Κάναμε βόλτες με το carousel και θαυμάσαμε το υπέροχα στολισμένο κουκλόσπιτο που ήταν σκηνικό για κάποιες μικρές παραστάσεις με κλασσικούς παιδικούς ήρωες, όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Εμπενίζερ Σκρουτζ και άλλοι. Η ατμόσφαιρα και η διάθεσή μας ήταν πολύ χαρούμενες και οι φωτογραφίες είναι υπέροχα ενθύμια της στιγμής. Ελπίζω, λοιπόν, πάντα η καρδιά μας να είναι γεμάτη με τη χαρά των Χριστουγέννων.

Εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο καλοκαιρινό απόγευμα!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

HUGE Purple Pumpkin GIVEAWAY!!


HUGE Purple Pumpkin GIVEAWAY!!

We are having a HUGE GIVEAWAY to celebrate our first birthday, with not one, not two, but FOUR PRIZES up for grabs! First prize will be a $50 VOUCHER to spend in the next sale. Second prize will be a $25 voucher, third prize will be a $15 voucher, and fourth prize will be a $10 voucher.

The winners will be drawn on the 22nd of July - just before the next sale!
 

 
Please visit their blog and take part to this great giveaway!